מגוונים את המסיבה: לביבות בטטה עם השף יוחנן

    אסתי חדד Comments Off on מגוונים את המסיבה: לביבות בטטה עם השף יוחנן
    14:03
    09.05.24
    הרב צבי אריה אדלר No Comments on למה העונש החמור על אכילת קודשים אחרי הזמן

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    [audio:/wp-content/uploads/2011/12/yohanan_191211.mp3|titles=yohanan_191211]

    מצרכים:
    4 בטטות בינוניות
    חצי כוס קמח
    חופן כוסברה קצוצה (כשליש כוס)
    כף קארי
    שתי ביצים
    מלח

    אופן ההכנה:
    מבשלים עד ריכון את הבטטות, אחרי ריכוך, טוחנים במעבד מזון עם הקמח, לקבלת עיסה במרקם דמוי משחה. מוסיפים כוסברה, שתי ביצים, כף קארי ומלח. מערבבים היטב.
    בעזרת כף גדושה, יוצרים לביבות בעובי של כשני ס"מ. מטגנים להזהבה מכל צד, במחבת חמה עם שמן עמוק.

    מגישים בליווי שמנת חמוצה ועירית.

    צילום: istockphoto



    0 תגובות